COMING SOON, THE BUILDING GREEN DUTCH

THE BUILDING GREEN DUTCH IS HET TWEEDE HUIS VAN THE BUILDING.

BIJ THE BUILING GREEN DUTCH BESTEDEN WE AANDACHT AAN DUURZAME “GREEN” ELEMENTEN
DOOR MIDDEL VAN HET BACK TO BASIC LET’S GO DUTCH CONCEPT. ONZE PRODUCTEN VAN DE SO PURE PRODUCTLIJN VAN KEUNE HAALT HET BESTE UIT DE NATUUR EN BESTAAT UIT 100% PURE PLANTENEXTRACTEN.KEUNE IS EEN OERHOLLANDS KAPPERSMERK EN MET THE BUILDING GREEN DUTCH BRENGEN WE HET ALLERBESTE VAN TWEE WERELDEN SAMEN. “GREEN” & ‘’DUTCH” STAAT VOOR DUURZAAM & STYLISCH ONDERNEMEN MET EEN KNIPOOG NAAR HOLLANDSE AMBACHT.

WE GAAN WEER TERUG NAAR AL HET GOEDE VAN HOLLANDSE BODEM.

NIET ALLEEN ONZE HAARPRODUCTEN VAN KEUNE ZIJN VAN NEDERLANDSE BODEM, HET FOOD & BEVERAGE CONCEPT VAN THE BUILDING GREEN DUTCH BESTAAT UIT ORGANIC STROOPWAFELS, HEERLIJKE AMBACHTELIJKE SANDWICHES BELEGD MET HOLLANDSE HEERLIJKHEDEN EN HEERLIJKE SMOOTHIES GEMAAKT VAN BIOLOGISCHE GROENTEN EN FRUITSOORTEN RECHTSTREEKS VAN ONZE HOLLANDSE BOEREN.

ONS INTERIEUR VAN THE BUILDING GREEN DUTCH ADEMT “ALL THAT IS DUTCH”; ZO HEBBEN WE DE MEEST INSPIRERENDE BOEKEN OVER NEDERLANDSE PIONEERS DIE EEN BETEKENIS VORMEN VOOR AL WAT HOLLANDS IS. DUTCH IS COOL AND WE EMBRACE IT!

DE LIEFDE VOOR ONZE PLANEET & ONS KAPPERSVAK ZORGT ERVOOR DAT WIJ SAMEN MET ONZE KLANTEN ONS STEENTJE BIJDRAGEN AAN EEN BETERE & MOOIERE WERELD.

MET HET ZELFDE DOEL; IN EEN RELAXTE HUISELIJKE OMGEVING ZORGEN ONZE HAIR PROFESSIONALS ERVOOR DAT UW HAAR AFGESTEMD WORDT OP UW PERSOONLIJKE LOOK EN VOOR ELKE GELEGENHEID.

THAT’S THEBUILDING!

KOM LANGS EN LAAT JE VERRASSEN!

A MOMENT CREATES AN EXPERIENCE, AN EXPERIENCE CREATES A LIFESTYLE

 

 

Download the app

The Building AMS

Stadionweg 184
1077 TC Amsterdam
T: 020 6797974

Haarlemmerdijk 156
1013 JJ Amsterdam
T: 020 7371211

E: info@thebuildingams.com

Download the app

The Building AMS

Stadionweg 184
1077 TC Amsterdam
T: 020 6797974

Haarlemmerdijk 156
1013 JJ Amsterdam
T: 020 7371211

E: info@thebuildingams.com